сряда, 4 август 2010 г.

Депутат от ГЕРБ с измама по “САПАРД” и фирма без комплексно разрешително. Ще има ли акция НЕДОСЕГАЕМИТЕ сред политическата олигархия в България?

Българска Национална Телевизия -

http://bnt.bg/bg/news/view/34340/pticeferma_na_deputat_ot_gerb_bez_razreshitelno


Покана за пресконференция

Дата: 05.08.2010 г. (четвъртък)

Време: От 11.00 до 12.00 ч.

Място: Пресклуб - БТА

Организатори: Национално движение „Екогласност” и Гражданско движение „Културно-историческо наследство и мемориални паметници”

Участници: Петър Пенчев – зам.-председател на НД „Екогласност”, Пламен Димитров – съпредседател на ГД „Културно-историческо наследство и мемориални паметници”, Павел Николов - разследващ журналист

Тема:

Депутат от ГЕРБ с измама по “САПАРД” и фирма без комплексно разрешително

/ един от НЕДОСЕГАЕМИТЕ /

Въпроси:

1. Защо РИОСВ-Монтана отказва по ЗДОИ достъп до решението по издаване на комплексно разрешително за фирма „Игал” ООД, гр. Монтана, собственост на депутата от ГЕРБ Димитър Аврамов?

2. Защо фирмата на депутата работи без санкция, въпреки неиздаването на Комплексно разрешително на 19.02.2010 г.?

3. Защо Прокуратурата си затвори очите пред извършеното престъпване на закона от кмета на Община Монтана Златко Живков – на Димитър Аврамов е издадено разрешение за строеж на „Птицеферма” и въвод в експлоатация в един и същи ден?

4. ОЛАФ да разкрие измамата с финансирането по САПАРД - с подадените документи от Димитър Аврамов е скрито нарушаването на санитарно-защитната зона на селищната среда, съгласно Наредба 7.

5. Ще има ли акция НЕДОСЕГАЕМИТЕ сред политическата олигархия в България?


За повече информация:

Петър Пенчев – GSM 0887525032

Пламен Димитров – 096303358

Няма коментари: