четвъртък, 18 декември 2008 г.

Дали се започна събуждането - истинското!

НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕДНА ЦИНИЧНА ОЛИГАРХИЯ
ОБСАДА НА СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ :
16.30 четвъртък , 18-ти декември пред ПАРЛАМЕНТА
до края

Озадачени от ПАРОДИЯТА НА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, която ни се налага да обитаваме, като млади и активни хора, които не искат да емигрират, смятаме, че
НЯМАМЕ ПРИЧИНА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ!
НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ ВЧЕРА БЕШЕ ПРИЕТО СКАНДАЛНО ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА СЕЗОНА ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ ЗАМЕНКИ НА ЗЕМИ И РЕСПЕКТИВНОТО УНИЩОЖАВАНЕ НА ГОРИ!!! ДЕПУТАТИТЕ (този път от комисията по земеделие и гори) ОТНОВО ОПОРОЧИХА ИНСТИТУЦИЯТА НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ОСТАВЯЙКИ 2 МЕСЕЦА НА ВСЕКИ МАФИОТ ДА ЗАВЪРШИ ЗАПОЧНАТОТО СЪС ЗАМЕНКИТЕ И ОЩЕТИХА ДЪРЖАВАТА С ПОРЕДНИТЕ МИЛИОНИ!
В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИ ГЛАСУВАХА КОЛЕДНИ ПРЕМИЙКИ ПО ВРЕМЕ НА ФИНАНСОВА КРИЗА!
Според абсурдния проектозакон на Закона за горите:
1. Собствениците на лифтове, писти и влекове няма да плащат за промяна на предназначението на земята, която ползват. Резултатът ще бъде стотици милиони печалба за офшорни фирми.
2. Продажбата на държавни гори и земи може да става без никакви критерии, регулации и правила. Честито!
3. Заменките на гори ще продължат до 28ми февруари вместо да бъдат преустановени веднага под натиска на Европесйката комисия.
4. Дава достатъчно голям срок статутът на всички заменени гори да бъде променен в строителна територия
Настояваме и искаме незабавно преустановяване на престъпните заменки и незабавна ревизия на всички извършени до този момент заменки!
ПОРЕДНОТО ИЗПИТАНИЕ ЗА НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ - ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, НАРЕЧЕНО „ЗАМЕНКИ НА ГОРИ” МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ ЗАЕДНО С:
безочието
корупцията
нежното сливане на мафията с държавата пред очите ни
убийствата и престъпността
липсата на действащо правосъдие
липса на демократичност и изключване на гражданския сектор от взимането на решения
цинизма
спрените европейски фондове
подменените обществени с лични приоритети
изолацията на младите и образовани хора от ДЕМОКАРТИЧНИ ПРИНЦИПИ при взимането на решения
липсата на дългосрочна стратегия за управление в икономиката, устойчивото развитие, социалната политика и т.н.
унищожаването на българската природа И РАЗБИРАНЕТО НА ЕКОЛОГИЯТА ЕДИНСТВЕНО КАТО ШАНС ДА СИ ПРОДАДЕМ „НЯКОЯ ВЪГЛЕРОДНА КВОТИЧКА”
системното подценяване на умствения капацитет на българските граждани и унижаването им
всичко, онова, което пречи на държавата ни да се развива интелигентно и устойчиво в един динамичен глобален контекст и по време на финансова криза
ГРАЖДАНСКИТЕ ДВИЖЕНИЯ „ДА СПАСИМ ИРАКЛИ” и „ГРАЖДАНИ ЗА РИЛА” И КОАЛИЦИЯ „ЗА ДА ОСТАНЕ ПРИРОДА В БЪЛГАРИЯ” СМЯТАТ, ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ КЛИМАТ В ДЪРЖАВАТА Е НЕТЪРПИМ, А
ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С ЧОВЕШКИ, ПРИРОДЕН И ИНТЕЛЕКТУАЛЕН РЕСУРС ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПЛАТЕНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ С ДОБРОВОЛНО НАПУСКАНЕ НА ПОСТОВЕТЕ НА ВЛАСТТА, ПОРАДИ ЛИПСА НА КАЧЕСТВАТА НУЖНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА!
ЩЕ ОТСТОЯВАМЕ ПРАВОТО СИ НА ПРАВОВА ДЪРЖАВА, ЧИСТА МОРАЛНО ПОЛИТИЧЕСКА СРЕДА И ДЕВСТВЕНА ПРИРОДА ДОКРАЙ.
ВЯРВАМЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ ОТ ТОВА МАЛОУМНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЦИНИЦИ ЩЕ БЪДАТ СОЛИДАРНИ И ЩЕ ЗАСТАНЕМ ЗАЕДНО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ОТ ДНЕС НАТАТЪК, ЗА ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ НЕ СМЕ МЪРШАТА, КОЯТО НИ УПРАВЛЯВА, А СЕ ОТЛИЧАВАМЕ С ДОСТОЙНСТВО И ВОЛЯ!
16.30; 18-ТИ ДЕКЕМВРИ
13.00; 19-ти ДЕКЕМВРИ

НОВА ГОДИНА, НОВО ПРАВИТЕЛСТВО!

P.S. КАТО МЛАДИ И КРИТИЧНО МИСЛЕЩИ МЛАДИ ХОРА СМЯТАМЕ, ЧЕ СПОМЕНАТИТЕ НЕДЪЗИ СЕ ОТНАСЯТ И ЗА СТОЛИЧНА ОБЩИНА И НЕКАДЪРНОСТТА В УПРАВЛЕНИЕТО Й НИ ЛИШАВА ОТ КАКВИТО И ДА БИЛО ИЛЮЗИИ, ЧЕ АЛТЕРНАТИВА НА СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ БОЙКО БОРИСОВ.

Няма коментари: