понеделник, 11 август 2008 г.

УРА! ПРЕБАЛИРАМЕ БАЛИТЕ! ИМА ОЩЕ ЛАПАЧКА!

"След финализирането на процедурата "Чистота-Искър" ще стане оператор и на двете площадки за съхранение на балите - ЗСК "Кремиковци" и Гара Искър. Все още не са уточнени финансовите параметри на бъдещия контракт. В момента край София има натрупани 470 000 тона опакована смет. За да издържи на жегата и вятъра общинската фирма пребалира сметта, за да не допуска нейното пръскане.

Балирането е технология, която позволява съхранение на сметта за не повече от 6 месеца. Особено през лятото гниенето на боклука става значително по-бързо, а натискът на отделените газове прави балите нестабилни."

Цялата статия от Медиапул>


Из "Монолог на боклукчията":

"Като няма за балиране ще пребалираме, няма да стоим залудо,я!

Е да, фолиото издържа не повече от 6 месеца, ние си го знаехме от самото начало, ама добре че Минко успя да забаламоса някои съветници - дето се оставят да бъдат забаламосани срещу съответната сума. Дай Боже повечко такива юнаци, най-добре всичките 61 в СОС!"

1 коментар:

Анонимен каза...

аз бях на лагера на връбница знам какво е бала и колко е устойчива знам и кака се брани връбница знам как се яде бой от полиция.
да точно така аз живея във връбница и знам за какво става въпрос познавам цялото екосдружение ако не са те и весо всичко си е....... майката връбнишка.ето за това ние сме зад вас еколози защото вие не търпите да ви казват кое как се прави,вие сте неподкупните вие сте истинските българи такива каквито е дала връбница на българия/погледнете историята на връбница/за непросветените.