вторник, 17 юли 2007 г.

РАЙСКИ ВРЕМЕНА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

Голямо четене на блогове пада тия дни. На горките ченгетата и премии трябва да дават / толкова писмена не им се е случвало да изчетат през живота си/, че и вредни /пълна скука, нищо за изплакване на окото/.
А стрелците бързо надушиха ситуацията да си разчистят в суматохата всички сметки по улиците. Организираната престъпност, както казва премиерът.
Ами скоро ще заподозрат, че организираната престъпност плаща на блогъри, еколози, свободни граждани да протестират, да отразяват протести и така да отвличат вниманието на силите за сигурност.
Всъщност протестите стреснаха властите. Защото имат основание. Защото властта мина всякакви граници и вече не може да скрива безобразията си - особено при това разпространение на информацията в интернет.
Защото на десетина-двадесет медии можеш да им запушиш устата, ама на писанията в интернет как да им сложиш юзда? Как да попречиш на хората да се свързват?
Особено ако имат кауза. А властта се страхува от многото хора, които имат ясна кауза.
И тази кауза все повече ще се изяснява, ако властите я карат като досега.

Ами продължавайте да ни четете блоговете!
Сега е райско време и за педофилските мрежи по интернет!

"Медиапул" : От Програма "Достъп до информация" са обезпокоени от привикването на блогър в полицията

2 коментара:

Селин каза...

За първи път попадам на блога ви, благодарение на линка в Наблюдател. Чудесен е. :)
Наистина не може да се сложи юзда на писанията в интернет и с този ход полицията само провокира още по-бурна реакция. Мен само малко ме притеснява едно нещо - че това е по "предварително производство". Какво ли следва нататък...

ГРУПА ГЕО grupa geo каза...

Благодарим на Наблюдателя, че те насочи към нас, Selene!
Това, което следва след предварителното производство се видя - ОСТАВКА. Винаги е време за оставка и който и да подаде оставка няма да сбърка.
А Вальо Танев май е бушончето на Петков, за заслуги сега го насочват към политиката.